L'EMIARE obrirà les inscripcions a partir del 15 de setembre

Totes les activitats seguiran de forma estricta els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries per tal de garantir la salut dels xiquets

L'EMIARE obrirà les inscripcions a partir del 15 de setembre
10/09/2020 -

El Consell Municipal d’Esports ha presentat avui una nova edició de les Escoles Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE, amb totes les activitats que s’oferiran per als xiquets durant el curs. Cal destacar que amb motiu de la crisi de la Covid-19 s’han establert diversos protocols sanitaris al Poliesportiu, col·legis i pista de la carpa de l’Atlàntic per a garantir la seguretat dels petits.

El regidor d’Esports, José Chaler, ha indicat que “l’EMIARE és una bona opció perquè els xiquets s’inicien en el món de l’activitat física, a més també de ser una bona manera de fomentar un estil de vida saludable amb la pràctica de esport”. Pel que fa als protocols de seguretat, ha insistit que s’ha treballat de forma intensa per adaptar les activitats als nous requeriments sanitaris, però assenyalava que també cal la col·laboració de les famílies perquè realment siguen efectius.

Per la seua banda, el tècnic d’Esports, Nacho Chaler, ha sigut l’encarregat de detallar com es duran a terme les inscripcions a partir del 15 de setembre. Segons incidia “només es podran realitzar de forma telemàtica a través del web https://inscripcions.vinaros.es, un cop dintre de la pàgina, trobaran les instruccions de com formalitzar la matrícula”. Chaler insistia que és molt important llegir detingudament les indicacions per a realitzar el procés de forma correcta.

Pel que fa a les activitats, hi haurà iniciació a l’educació física, multiesports i aeròbic, a més de comptar amb natació adaptada gràcies a la col·laboració de Cocemfe Maestrat.

Activitats per a la Tercera Edat

El tècnic Chaler comentava que enguany també s’oferirà l’habitual programació esportiva per als veïns majors de 65 anys. Com a novetat destacava que es faran tres grups i es traslladaran al Poliesportiu Municipal, perquè en aquest espai es pot garantir el compliment de tots els protocols de seguretat. En relació a les inscripcions explicava que, per facilitar el procés a aquest col·lectiu, les matrícules es faran de forma presencial a les oficines del Consell Municipal d’Esports amb totes les mesures de seguretat corresponents. Del 14 al 16 de setembre es podran inscriure els alumnes dels anteriors anys, mentre que a partir del dia 17 s’obrirà el termini per als nous.

Per més informació es poden adreçar al web esports.vinaros.es o telefonar el número 964 45 46 08.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari