En marxa el taller d'ocupació 'T'Avalem Vinaròs InnovaWeb'

En marxa el taller d'ocupació 'T'Avalem Vinaròs InnovaWeb'
07/03/2022 -

Aquest mes ha començat el nou taller d’ocupació T’Avalem Vinaròs InnovaWeb, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local, i subvencionat per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu, amb una ajuda econòmica de 241.000€. El taller ha permès la contractació de 10 alumnes-treballadors, una persona per a realitzar les funcions de direcció i un docent per impartir l’especialitat formativa. En tots els casos les incorporacions són a jornada completa per un període de 12 mesos.

Cal destacar que el taller està emmarcat dintre dels programes d’ocupació-formació de Garantia Juvenil, adreçat per als joves entre els 16 i 30 anys, amb l’objectiu de millorar les seues possibilitats d’incorporació en el mercat laboral. Pel que fa al taller T’Avalem Vinaròs Innovaweb, en total constarà de 1.920 hores i en finalitzar els alumnes obtindran el Certificat de Professionalitat en Confecció i publicació de pàgines web. Així mateix, també s’inclou formació complementària de sensibilització ambiental, igualtat i eines per tenir més èxit a l’hora de cercar feina.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “es tracta d’un taller diferent als que s’han impartit fins ara, on l’alumnat rebrà formació teòrica i pràctica en l’especialitat de Confecció i Publicació de pàgines web”. Segons afegia aquest sector té una alta demanda per part de les empreses, per tant, un cop finalitzada la formació els alumnes tindran una elevada possibilitat d’incorporar-se en el mercat laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari