Vinaròs oferirà una nova edició de l'Escola i el Parc de Nadal durant aquestes vacances

Hi haurà una gran varietat d’activitats perquè passen un Nadal actiu i entretingut, mentre s’ajuda als pares a conciliar

Vinaròs oferirà una nova edició de l'Escola i el Parc de Nadal durant aquestes vacances
05/12/2019 -

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, amb la regidora de Política Social i Joventut, Berta Domènech, ha presentat aquest matí una nova edició del Parc i de l’Escola de Nadal. Dues propostes adreçades per als més petits, perquè puguen gaudir d’unes vacances escolars més divertides i plenes d’activitats.

La regidora Domènech ha destacat que “es tracta d’oferir una alternativa d’oci per als xiquets i adolescents, que a més es basarà en valors”. En aquest sentit, comentava que els més petits podran participar en activitats com robòtica, arts plàstiques o sensibilitat sensorial, perquè al mateix temps que es diverteixen també aprenguen.

Per la seua banda, la regidora López ha detallat que l’Escola de Nadal està adreçada per als xiquets d’infantil i primària i es farà del 26 al 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener al CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia, amb horari de 8:45h a 13:30h. La temàtica d’enguany serà “Com el Grinch va robar el Nadal” i totes les activitats que realitzen els xiquets estaran relacionades amb aquest conte popular.

Pel que fa a les inscripcions es podran realitzar del 9 al 13 de desembre de 9h a 14h a la Regidoria d’Educació ubicada a la primera planta de la Biblioteca Municipal. La regidora López comentava que “s’ha establert un preu assequible, de 12€, perquè totes les famílies puguen accedir a l’Escola de Nadal i sobretot s’ajude als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar”. Amb relació al nombre de places ha insistit que tot i que hi ha un límit, des de l’empresa encarregada del servei estan disposats a ampliar el nombre d’inscripcions per garantir que cap xiquet es quede sense l’Escola de Nadal.

Parc de Nadal

Els més petits també podran gaudir d’una nova edició del Parc que es farà al Poliesportiu Municipal del 26 al 29 de desembre. Com a novetat el dissabte i diumenge també s’oferiran activitats en horari de matí de 10:30h a 13:30h, a més de l’habitual de 17h a 20h

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari