Vinaròs presenta a la ciutadania la campanya d'Esport Popular 2020

Vinaròs presenta a la ciutadania la campanya d'Esport Popular 2020
09/03/2020 -

El regidor d’Esports, José Chaler, amb el tècnic Nacho Chaler, ha presentat avui una nova edició de la campanya d’Esport Popular amb importants novetats. Cal destacar que cada edició aconsegueix la participació de més de 6.000 persones d’arreu de la comarca en les diferents proves que s’organitzen, demostrant la gran expectació que cada any genera aquesta campanya.

La primera prova que encetarà el calendari és la Marató Popular prevista per a finals d’abril o principis de maig. El regidor Chaler ha explicat que “de moment degut a la Setmana Santa i a la coincidència amb altres curses encara no s’ha establert una data fixa, però quan es concrete s’avisarà amb suficient antelació a la ciutadania perquè es puga inscriure”.

Per al 29 de maig se celebrarà la Festa Final de les Escoles Esportives EMIARE, mentre que per als dies 30 i 31 es faran les III Jornades Tècniques d’Esport i Salut organitzades pel Club Triatló Davima i el Repte 10K. El regidor Chaler comentava que enguany s’ha recuperat aquesta activitat amb xerrades i ponències, que aniran acompanyades d’exercicis oberts per a tota la ciutadania per tal de fomentar una pràctica esportiva saludable.

El 13 de juny serà el torn del 1.500 metres escolar que cada any organitza el Club Esportiu Vinaròs, una prova popular oberta a la participació de tots els xiquets de la localitat amb distàncies que s’adaptaran segons la seua edat.

Enguany una de les novetats serà el canvi de data del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs que es traslladarà del mes d’agost al juliol, en concret el dia 25. La cursa estarà organitzada de forma conjunta pel Club Triatló Davima, el Repte 10K i Club Esportiu Vinaròs. Aquest any se celebrarà la setena edició d’una prova que sempre aconsegueix superar els més de 300 corredors.

El mes de setembre arribarà amb una important novetat, el 5K Solidari en favor de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer organitzat per l’entitat local amb la col·laboració del Consell Municipal d’Esports. També per al mes de setembre hi haurà el Dia de la bici.

La campanya es tancarà amb la Caminada Popular el 8 de novembre, la V Cursa de Muntanya Ermita per al 15 del mateix mes, mentre que el 24 de desembre es farà l’última prova amb la Volta a Peu de Nadal.

Novetats en les inscripcions

El tècnic Chaler ha detallat que per aquesta campanya d’Esport Popular el preu per a les proves no competitives passarà dels 3 als 5 €, mentre que en les curses competitives la inscripció serà de 12 €. Segons explicava aquest augment es fa seguint les recomanacions del departament d’intervenció, que indica que el preu s’ha d’ajustar segons els costos d’organització de les proves.

Pel que fa al mètode de les inscripcions es continuaran fent en línia, però les persones que no tinguen accés a Internet ho podran fer de forma presencial a l’Ajuntament. Chaler ha comentat que l’horari serà de tardes i també es farà el lliurament de les samarretes. En aquest sentit, assenyalava que a mesura que es presenten les proves s’indicarà com es poden fer les inscripcions i els dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari