Et Formem de Vinaròs es prorrogarà un any més gràcies a una subvenció

La vintena de veïns aturats podrà continuar la seua formació laboral, i a més, una nova subvenció permetrà la contractació de 20 persones més aturades

Et Formem de Vinaròs es prorrogarà un any més gràcies a una subvenció
10/12/2019 -

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha anunciat que l’Ajuntament ha rebut dues noves subvencions de la Generalitat Valenciana, una que permetrà prorrogar un any més l’Escola d’ocupació Et Formem i l’altra, un Taller d’ocupació en què es contractaran nous veïns aturats. Recordem que l’objectiu d’aquests programes és incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball.

Cano ha detallat que es tracta de dues subvencions d’un total de 928.219€ que permetran garantir la formació de 40 veïns aturats. D’una banda, una de les subvencions, de 464.109€, es destinarà per a continuar amb la formació en les especialitats de Jardineria i Agricultura, a través de la 2a etapa de l’Escola d’ocupació Et Formem Vinaròs. Això permetrà continuar amb les tasques d’adequació del parc de la Paret Blanca, ubicat just abans del pont de l’ermita.

D’altra banda, el Taller d’ocupació Vinaròs 20, es destinarà per a contractar 20 veïns aturats que s’especialitzaran en Jardineria i Obra Civil per a desenvolupar les tasques d’urbanització del cementeri municipal.

En total suposa un import de 928.219€ que permetrà millorar les opcions laborals de 48 veïns desocupats, incloent-hi personal directiu, docent i auxiliar administratiu.

La regidora Cano assenyalava que “gràcies a aquestes noves subvencions de la Generalitat durant aquest any hem rebut més d’1,5 milions d’euros que han permés contractar 74 persones aturades, més docents, una quantitat molt important per a un municipi com Vinaròs”. En aquest sentit, agraïa la feina feta des de l’Agència de Desenvolupament Local, que ha sigut l’encarregada de sol·licitar, gestionar i tramitar totes les ajudes rebudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari