Foment licita les obres d'adequació de l'accés a l'AP-7 des de Vinaròs

El projecte compta amb un pressupost de 15,43 milions d’euros i suposarà millorar la N-238, una reivindicació històrica per part dels veïns del Maestrat

Foment licita les obres d'adequació de l'accés a l'AP-7 des de Vinaròs
03/01/2020 -

El Ministeri de Foment ha tret a licitació el contracte per al projecte d’adequació de la N-238, coneguda amb el nom de la carretera d’Ulldecona. En total suposarà una inversió de 15,43 milions d’euros per fer l’ampliació del traçat, millorar la seguretat viària, reordenar tots als accessos a la via i adequar les connexions amb l’AP-7 i la N-340. Així mateix, també s’inclourà la millora de l’accés fins al municipi d’Alcanar, un dels trams més perillosos de la via.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per al municipi i la resta de la comarca. Segons ha destacat “cada dia són milers les persones que circulem per la N-238 i amb les obres que executarà Foment per fi podrem disposar d’una carretera molt més segura després d’anys de reivindicacions”.

Cal destacar que segons les dades facilitades per Foment cada dia circulen prop de 8.900 vehicles per la N-238, entre ells uns 1.400 pesats. Amb les obres sobretot es donarà una major seguretat per als conductors amb l’ampliació de la plataforma de la carretera i la creació de vorals amb una amplada d’1,5 metres, fins ara inexistents en molts trams del vial. D’altra banda, també es construirà una via de servei als dos costats de la N-238 per facilitar l’accés a les finques i es crearà un nou enllaç amb Alcanar i l’estació de trens.

Millores d’accés a la Ciutat Esportiva

Durant aquesta setmana Carreteres ha executat feines de neteja i sanejament a la via d’accés a la Ciutat Esportiva. Les tasques s’han centrat sobretot en el desbrossament de les restes vegetals que hi havia a la cuneta, així també com la retirada d’algunes escombraries que s’havien detectat.

L’alcalde Alsina ha destacat que “aquestes feines formen part de les reivindicacions que hem traslladat a Carreteres per a la millora de les comunicacions al nostre municipi”. En aquest sentit, ha remarcat que cada dia són centenars les persones que s’apropen fins a la Ciutat Esportiva per entrenar o jugar a futbol, per tant oferir un accés digne era una prioritat.

D’altra banda, Carreteres també ha realitzat treballs de neteja i adequació a la N-232, en el tram que va des de la mateixa Ciutat Esportiva fins a la nova variant de la N-340. Les tasques han consistit també en la neteja de les cunetes i la consolidació del formigonat per garantir una millor evacuació de les aigües pluvials en cas de fortes precipitacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari