La Generalitat ampliarà l'Hospital Comarcal de Vinaròs, construirà el segon Centre de Salut i un heliport a través del Pla Créixer+

La Generalitat ampliarà l'Hospital Comarcal de Vinaròs, construirà el segon Centre de Salut i un heliport a través del Pla Créixer+
02/06/2021 -

Aquest matí el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, amb la consellera de Sanitat, Anna Barceló, ha presentat Créixer+, el Pla d’Infraestructures Sanitàries 2021-2023. En total suposarà una inversió de 73,3 milions d’euros per a la província de Castelló, un increment del 12% amb relació al pla 2012-2015. L’objectiu és millorar les infraestructures sanitàries de tota la Comunitat Valenciana per oferir una assistència de qualitat a les persones.

Vinaròs serà un dels municipis que rebrà inversions per a la construcció del segon Centre de Salut Integral, l’ampliació de l’Hospital Comarcal i la creació d’un heliport.
L’alcalde, Guillem Alsina, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per a Vinaròs i ha destacat que és una mostra del compromís de la Generalitat per oferir una assistència sanitària de qualitat. Segons indicava “el projecte més important serà la construcció del segon Centre de Salut, que ajudarà a descongestionar l’actual centre del carrer de l’Arxipreste Bono, així també com l’Hospital Comarcal”. Cal destacar que actualment el projecte està en fase de redacció i compta amb un pressupost de 5 milions d’euros.

Per la seua banda, el regidor de Salut, José Chaler, ha assenyalat que “Créixer+ també ajudarà a millorar l’assistència a l’Hospital Comarcal amb l’ampliació de les instal·lacions, fet que permetrà incrementar el nombre de consultes externes”. Així mateix, afegia que també inclourà la construcció d’un nou heliport, fonamental per millorar el temps de resposta en cas d’urgència.
Pel que fa a les dades més globals Créixer+, suposarà una inversió de 658,3 milions d’euros per a reformar o ampliar 22 hospitals, millorar 50 centres d’atenció primària i sis nous d’especialitat, a més d’incrementar en 1.206 els llits hospitalaris i crear 48 quiròfans nous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari