La Generalitat obri el termini perquè el veïnat de Vinaròs aporte idees als Pressupostos Participatius

La Generalitat obri el termini perquè el veïnat de Vinaròs aporte idees als Pressupostos Participatius
12/05/2021 -

El secretari autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, Antoni Llorente, va visitar ahir Vinaròs per a presentar els Pressupostos Participatius. Es tracta d’una proposta pionera a l’Estat espanyol amb l’objectiu de donar veu a tots els habitants de la Comunitat perquè puguen aportar i escollir els projectes que consideren més necessaris. En total la Generalitat ha previst una partida de 87,5 milions d’euros que es dividirà en 7 àrees comarcals, entre elles la Costa de Nord amb el Baix Maestrat, la Plana Alta i la Plana Baixa amb un pressupost de 9.348.500€.

El regidor de Participació Ciutadana, Hugo Romero, ha destacat que “s’ha iniciat la fase perquè els ciutadans i agents socials puguen presentar projectes durant les properes setmanes”. En aquest sentit, Romero ha animat a tothom a participar i incloure propostes que després seran avalades pels mateixos ciutadans. Un cop finalitzada aquesta fase, llavors seran els tècnics autonòmics els encarregats de revisar tots els projectes per seleccionar les finalistes, que seran les que podrà votar la ciutadania a través d’un procés de participació.

Romero ha assenyalat que al llarg de la campanya dels Pressupostos Participatius de la Generalitat es mantindrà informats als veïns de cadascuna de les fases, perquè coneguen els projectes que es presentaran per part de la ciutadania i sobretot el termini per a poder votar. En aquest sentit, comentava que l’objectiu del Govern Autonòmic és engegar la fase de les votacions al mes de setembre per a poder executar les propostes finalistes a partir del 2022.

Tota la informació de la campanya dels Pressupostos Participatius de la Generalitat es pot consultar al següent enllaç https://gvaparticipa.gva.es/budgets

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari