La Generalitat subvencionarà íntegrament la renovació del carrer José María Salaverría de Vinaròs

La Generalitat subvencionarà íntegrament la renovació del carrer José María Salaverría de Vinaròs
03/11/2020 -

La Vicepresidència Segona i la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana ha informat a l’Ajuntament de Vinaròs que ha decidit ampliar l’ajuda per a la renovació del carrer de José María Salaverría després de revisar de nou tot el projecte. Recordem que aquesta subvenció forma part del programa “Reconstruïm Pobles” per a fomentar la rehabilitació d’edificis del patrimoni municipal, tant de caràcter social, cultural i/o històric, així mateix com intervenir en la regeneració urbana de carrers, places i zones d’esplai.

El projecte per a la renovació de les dotacions urbanístiques del carrer de José María Salaverría, que va presentar l’Ajuntament de Vinaròs, va ser una de les 21 propostes escollides per la Generalitat Valenciana a la província de Castelló. Inicialment el Govern Autonòmic va atorgar una ajuda de 250.000€ i ara ha decidit augmentar aquesta quantitat fins als 350.000€, fet que suposarà finançar tot el projecte valorat amb un pressupost de 353.356€.
El regidor d’Urbanisme, José Chaler, s’ha mostrat molt satisfet “d’una banda per haver aconseguit la subvenció del programa “Reconstruïm Pobles”, i d’altra banda, per l’augment de la partida inicial que permetrà desenvolupar tot el projecte sense cap despesa per a l’Ajuntament”.

Pel que fa a les obres, consistiran en la millora de l’estructura viària amb l’ampliació de les voreres per oferir una major seguretat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de crear una zona per a l’estacionament de vehicles i una carretera amb una amplada de 3,40 metres per a facilitar la circulació.

D’altra banda, els treballs també inclouran la millora de les instal·lacions de sanejament i pluvials, així també com la renovació de l’abastiment d’aigua potable i la substitució de l’enllumenat públic per un de més eficient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari