La Gran Gala de Reines i Reis del Carnestoltes de Vinaròs arribarà a milers de persones per internet i televisió

El Ajuntament oferirà un senyal en directe perquè aquest espectacle arribe a la major quantitat de cases possible

La Gran Gala de Reines i Reis del Carnestoltes de Vinaròs arribarà a milers de persones per internet i televisió
10/02/2023 -

Immersos en les festes del Carnestoltes de Vinaròs, els veïns i veïnes de la zona esperen que arribe demà dissabte per a poder veure en persona la Gran Gala dels Regnes i Reis. No obstant això, perquè ningú li ho perda, enguany es podrà seguir en directe a partir de les 18:30h gràcies a la retransmissió que oferiran Canal 56 i Maestrat TV, a través del senyal de televisió que facilitarà l’Ajuntament de Vinaròs. Aquest senyal arribarà milers d’espectadors de tota la comarca i també a la resta del món amb l’emissió per internet.

D’altra banda, la Gran Gala dels Regnes i Reis del Carnestoltes de Vinaròs també s’oferirà en diferit en tota la Comunitat Valenciana i sud de Catalunya a través dels senyals d’À Punt, Mediterrani TV i Canal Terres de l’Ebre. En aquest cas diversos milers d’espectadors podran gaudir i de les fantasies que es presentaran durant la Gala, en un espectacle únic en el territori.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, agraïa els mitjans de comunicació la seua predisposició per a retransmetre la Gala. Segons detallava, “suposarà una gran promoció del Carnestoltes de Vinaròs, arribant a milers d’espectadors de la Comunitat Valenciana i sud de Catalunya, així també com la resta de l’Estat, per part dels espectadors que seguisquen la Gala des d’internet”.

Horaris en diferit Gran Gal·la Carnestoltes de Vinaròs

La cadena autonòmica À Punt oferirà aquest contingut en diferit el diumenge 19 de febrer a les 10.55 hores. Per part seua, Mediterrani TV farà el propi el dimarts 14 de febrer a les 17.30 hores, el divendres 17 a les 21.30 h i el diumenge 19 a les 15.00 h.

Finalment, el canal Terres de l’Ebre, durà a terme la retransmissió de la Gran Gala dels Regnes i Reis aquest diumenge 12 de febrer a les 14:00h i 20:00h, el dilluns 13 a les 10:30h i el dissabte 18 a les 17:00h.

Tota la programació del Carnestoltes de Vinaròs 2023 pot consultar-se a través d’aquest enllaç.

Fotografíes: Aparicio

Viure les festes del Carnestoltes de Vinaròs “amb coneiximent”

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) ha représ la campanya iniciada l’any passat per a fomentar unes festes saludables, amb el missatge “menys drogues, més diversió”.

Segons l’Enquesta Ús de Drogues en Ensenyaments Secundaris a Espanya (ESTUDES), realitzada als estudiants de 14 a 18 anys durant el 2021, l’alcohol és la substància psicoactiva amb major prevalença de consum entre els joves. Els resultats indiquen que el 73,9% dels estudiants reconeix haver consumit begudes alcohòliques alguna vegada en la seua vida, mentre que el 70,5% ho ha fet en l’últim any i el 53,6% en l’últim mes.

Cal destacar que entre els joves que han consumit alcohol en l’últim mes, el 27,9% ha realitzat binge drinking, és a dir, ha pres cinc o més gots de begudes alcohòliques en un interval aproximat de dues hores.

Quant al consum entre els adults, el 93% l’ha provat alguna vegada en la seua vida i el 64,5% ha begut en els últims 30 dies. Amb aquestes dades queda patent el que el consum d’alcohol és especialment preocupant entre les persones joves i menors, que a més, són més vulnerables als seus efectes i que consideren que durant les festivitats és el moment idoni per a consumir.

Conscients d’aquesta problemàtica des de la UPCCA s’incideix en el missatge: “menys drogues, més diversió, viu les festes amb sentiment però amb coneixement”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari