L'Hospital de Vinaròs instal·la un TAC portàtil per a donar cobertura assistencial durant el procés de muntatge d'un nou equip

L'Hospital de Vinaròs instal·la un TAC portàtil per a donar cobertura assistencial durant el procés de muntatge d'un nou equip
07/11/2020 -

L’Hospital comarcal de Vinaròs ha instal·lat un TAC portàtil en els accessos del centre per a oferir cobertura assistencial completa durant el procés de muntatge després de l’adquisició d’un nou equipament de tomografia axial informatitzada d’alt rendiment.

Aquest servei mòbil s’ha contractat temporalment per a suplir l’atenció radiològica d’aquelles persones que necessiten aquest tipus de proves radiològiques mentre es fan els treballs de desmuntatge de l’antic equip i el muntatge i calibratge del nou sistema. Així, per a garantir la intimitat dels pacients, s’han instal·lat també unes carpes d’accés que afavoriran l’atenció en condicions òptimes de seguretat.

El Consell ha aprovat l’adquisició d’un nou equip de tomografia axial automatitzada per a l’Hospital comarcal de Vinaròs en substitució de l’equip anterior que estava arribant a la fi de la seua vida útil. El nou equip compta amb un sistema detector volumètric dinàmic d’alta velocitat de rotació multitall, la qual cosa permetrà obtenir imatges de major qualitat i definició en temps real.

Els treballs d’instal·lació i verificació del nou sistema tenen un període de duració de 5 setmanes aproximadament durant els quals s’oferirà assistència a través de l’equip portàtil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari