L’IES Leopoldo Querol afegeix un nou grau de Formació Professional

Es tracta del cicle de Tècnic Superior d’Instal·lacions Electròniques i Automàtiques que es podrà cursar a partir del proper mes de setembre

L’IES Leopoldo Querol afegeix un nou grau de Formació Professional
27/06/2020 -

L’institut Leopoldo Querol ha afegit una nova especialitat a la seua àmplia oferta formativa de cicles de Formació Professional. En aquest cas, es tracta de Tècnic Superior d’Instal·lacions Electròniques i Automàtiques de la família d’Electricitat i Electrònica. Aquest nou curs ofereix diferents sortides professionals com mantenidor electricista, instal·lador i mantenidor de sistemes domòtics o muntador d’instal·lacions d’energia fotovoltaica, entre altres.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que “la inclusió d’un nou cicle formatiu a l’institut Leopoldo Querol no només beneficia als alumnes de Vinaròs, sinó també als de tota la resta de la comarca, que podran continuar els seus estudis prop de casa”. En aquest sentit, assenyalava que disposar d’una àmplia oferta formativa al territori suposa un gran estalvi per a les famílies, perquè d’aquesta forma els joves poden continuar amb la seua formació sense necessitat de marxar a viure a altres ciutats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari