S'inicien els primers passos per constituir una EGM en cadascuna de les àrees industrials de Vinaròs

S'inicien els primers passos per constituir una EGM en cadascuna de les àrees industrials de Vinaròs
27/10/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs, amb el suport del grup OBSEDI del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, ha iniciat les primeres tramitacions per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en cadascuna de les àrees industrials del municipi. En concret es tracta dels polígons de les Capçades, Saldonar oest, Carretera d’Ulldecona i Planes Altes.

El regidor d’Indústria, Fernando Juan, ha indicat que “els EGM són entitats regulades per llei que tenen com a objectiu constituir agrupacions d’empresaris, perquè tinguen més possibilitats d’aconseguir subvencions de les administracions superiors per a la millora dels serveis dels polígons industrials, així com millorar també la seua competitivitat”. En aquest sentit, indicava que l’Ajuntament col·laborarà en la creació de les EGM amb un cens de les parcel·les i empreses de cada polígon, a més també d’informar de tots els avantatges que suposa la constitució d’una entitat.

Juan destacava que la redacció del cens s’ha iniciat al polígon de Planes Altes, perquè ja disposa d’una associació creada per les mateixes empreses i un cop finalitze l’estudi, continuarà a la resta de les àrees de Capçades, Saldonar oest, Carretera d’Ulldecona. Segons incidia és important realitzar el cens detallat de totes les empreses i parcel·les per a poder després continuar amb el procés de constitució de les entitats.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, assenyalava que “han de ser els empresaris els interessats en crear les EGM, mentre que l’Ajuntament oferirà tot el suport possible”. En aquest cas, anunciava que “el 16 de desembre es farà al Centre del Coneixement del Vinalab una jornada informativa per explicar als empresaris que és una EGM i tots els avantatges que pot aportar”. Cano comentava que la sessió serà oberta i es convidarà a totes les indústries dels polígons a participar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari