L'institut José Vilaplana de Vinaròs ofereix el Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

L'institut José Vilaplana de Vinaròs ofereix el Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar
31/05/2021 -

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha incorporat un nou cicle de Formació Professional a l’institut José Vilaplana, en concret es tracta del Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, emmarcat dintre de la família d’Imatge Personal. Aquesta nova formació, que s’incorpora a l’extensa oferta formativa que imparteix el centre educatiu, ofereix diferents sortides professionals, com ara, perruquer, tècnic/a en tall de cabell, tècnic/a en coloracions capil·lars o recepcionista en empreses de perruqueria, entre altres.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per a Vinaròs i la resta de la comarca, perquè suposa ampliar l’oferta dels cicles formatius al Baix Maestrat. Segons indicava “és fonamental disposar d’una àmplia varietat de cursos perquè els alumnes puguen continuar la seua formació acadèmica prop de casa”. En aquest sentit, insistia que la Formació Professional és una molt bona oportunitat per aconseguir una titulació que facilite als joves la incorporació al mercat laboral, així també com per a la resta de les persones interessades a ampliar els seus coneixements i millorar també les seues opcions de trobar feina.

Per a més informació poden adreçar-se a la nova web creada per les regidories d’Educació i Innovació Digital, www.firaformativa.com, on trobaran tota l’oferta formativa que s’ofereix als centres educatius de Vinaròs i la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari