La Diputació aplicarà a Vinaròs tractaments terrestres contra els mosquits

La Diputació aplicarà a Vinaròs tractaments terrestres contra els mosquits
12/07/2022 -

La Diputació de Castelló continua amb els tractaments terrestres contra els mosquits a tota la província i aquesta setmana ha previst realitzar un total de 79 actuacions, incloent-hi Vinaròs. Cal destacar que la Diputació s’encarrega de realitzar les fumigacions a les marjals, zones humides i entorn natural dels termes municipals, mentre que els ajuntaments es fan càrrec de les actuacions en els nuclis urbans.

La regidora de Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha destacat que és important coordinar els tractaments amb les feines de la Diputació per a garantir una major eficiència. En aquest sentit, insistia que el Govern Provincial s’encarrega d’actuar en el medi natural, com ara en barrancs o zones on se sol acumular aigua estancada, a més de realitzar tasques de control en els embornals i espais urbans. En aquest cas, Morellà explicava que és l’Ajuntament l’encarregat d’aplicar els tractaments, atenent les indicacions dels tècnics de la Diputació.

Per la seua banda, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, indicava que s’apliquen tractaments terrestres perquè són els que resulten més eficaços, perquè actuen tant en les larves com en els mosquits adults.

Finalment, la regidora Morellà comentava que és important la col·laboració de la ciutadania, amb el manteniment correcte de les basses i piscines, a més de canviar de forma regular l’aigua dels animals, així com dels testos i de qualsevol altre recipient a l’exterior per evitar que els mosquits puguen pondre els ous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari