L’Ajuntament repartirà mascaretes i gel hidroalcohòlic entre els xiquets de l’Escola l’Illa

Es tracta d’una campanya impulsada des de les regidories de Joventut, Infància i Educació per a conscienciar als més petits que cal respectar les normes d’higiene i distanciament

L’Ajuntament repartirà mascaretes i gel hidroalcohòlic entre els xiquets de l’Escola l’Illa
03/07/2020 -

Aquest dilluns començarà a Vinaròs una nova edició de l’Escola d’Estiu l’Illa i des de l’Ajuntament es posarà en marxa una campanya de conscienciació entre els xiquets. En concret, repartirà a cada usuari una mascareta i una botella de gel hidroalcohòlic per a cada grup format per un monitor i 10 xiquets. D’altra banda, també hi hauran fulls informatius de com realitzar el rentat correcte de les mans, com accedir al centre i com participar en les activitats dintre de l’aula.

Cal destacar que l’Escola d’Estiu l’Illa s’ha adaptat a totes les normatives de seguretat establertes per part de les autoritats sanitàries i aquesta campanya pretén ser un reforç més per garantir la salut dels xiquets. Sobretot fa especial atenció a l’ús de la mascareta quan no es puga garantir la distància de seguretat.

Des de les regidories de Joventut, Infància i Educació insisteixen que és molt important conscienciar als més petits, perquè després transmeten tots els valors i conceptes que aprenen als pares i mares, fet que suposa que la campanya també arribe a tota la família.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari