L’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs inicia el nou curs

Els directors Joan Comes i Regina Prades han dirigit les primeres sessions amb els grups “Els figurats” i “Les mil i una”

L’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs inicia el nou curs
24/02/2021 -

A Vinaròs ha començat una nova edició de l’Aula Municipal de Teatre i ho ha fet amb força. El passat dia 19 de febrer es va realitzar la primera classe en línia de la mà dels dos nous directors, Joan Comes i Regina Prades. El primer a començar va ser el grup “Els figurants” en horari de 18:30 h a 20:30h i a continuació va ser el torn del grup “Les mil i una” en horari de 20:30 h a 22:30 h. Tots dos van comptar amb una molt bona participació. Pel que fa al grup d’adolescents “Teatrèmol” el curs començarà aviat, també en línia.

Malgrat la barrera de la pantalla, els alumnes van gaudir del retrobament amb els companys i companyes, i es van percebre les ganes de començar amb les classes i els assajos. Està previst continuar amb les sessions telemàticament fins al mes de març. A partir d’aleshores, sempre que les autoritats sanitàries ho permeten, les classes es faran presencials a l’Auditori Municipal seguint tots els protocols de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari