Martina Oms i Alba Atencia, reines de les Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs 2022

Martina Oms i Alba Atencia, reines de les Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs 2022
17/05/2022 -

A Vinaròs ja es coneix el nom de les reines de les Festes de Sant Joan i Sant Pere que se celebraran del 18 al 29 de juny. Dissabte a la tarda es va fer l’acte d’elecció de les reines o reis a l’auditori municipal, que es va omplir de gom a gom de veïns que volien gaudir d’aquest acte previ de les festes.

Després de la presentació de les dames i cavallers es va fer el sorteig per escollir a les reines o reis. La sort va decidir que la reina infantil siga la dama de la Penya Barça, Martina Oms, mentre que la reina adulta serà la dama del Club de Taekwondo Atencia Vinaròs, Alba Atencia. El públic va esclatar de goig al conèixer el nom de les dues afortunades que seran les reines de les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

Durant l’acte l’alcalde, Guillem Alsina, felicitava a Oms i Atencia, així també com a les seues famílies per haver sigut les escollides com a màximes representants. D’altra banda, adreçava unes paraules d’agraïment a la reina sortint Jennifer Polo i al rei Alexandru Mihai, a més de tota la Cort d’Honor, per “haver tingut la valentia de representar el municipi l’any passat en plena pandèmia”.

Cartell anunciador

Les reines Oms i Atencia van ser les encarregades de descobrir el cartell anunciador de les Festes de Sant Joan i Sant Pere, es tracta del treball elaborat per Sebastià Casanova, que representa alguns dels actes més tradicionals de la programació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari