Més de 1.300 xiquets i xiquetes participaran en el Campus d’Estiu l’Illa de Vinaròs

Més de 1.300 xiquets i xiquetes participaran en el Campus d’Estiu l’Illa de Vinaròs
13/07/2022 -

El Campus d’Estiu l’Illa ha tornat a ser un èxit de participació amb més de 1.300 xiquets i xiquetes que s’han inscrit per a les tres quinzenes que s’oferirà aquesta iniciativa. Els petits gaudeixen d’una gran varietat d’activitats com robòtica, dibuix, jocs aquàtics o fins i tot sortides a diferents punts de la localitat, per tal que passen un estiu divertit i ple d’oci.

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, acompanyada per la regidora de Política Social, Amàlia Cabos, va fer ahir una visita al Campus d’Estiu l’Illa. Segons comentava la Cabos “es tracta d’un servei molt important per als veïns, on cada any són centenars els pares que continuen inscrivint els fills perquè xalen d’unes vacances escolars actives, mentre continuen conciliant la vida laboral amb la familiar”.

Per la seua banda, López ha recordat que s’ofereixen tres modalitats del Campus d’Estiu Illa, Arts i Infantil als col·legis de la Manuel Foguet i Jaume I, i Campus Esport a la Misericòrdia. Segons destacava “enguany hem canviat els centres habituals amb motiu de les obres de millora que es faran a l’Assumpció i Sant Sebastià a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, unes feines que suposaran una important millora per als dos centres educatius”.

Per acabar, tant López com Cabos, coincidien en el fet que cada any són centenars les famílies que demanen aquest servei perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’unes vacances més divertides, mentre els pares continuen amb la seua rutina diària. Una prestació que insistien des de l’Ajuntament sempre es farà tot el possible per oferir-la.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari