Comencen les millores de l'accessibilitat a la platja del Clot de Vinaròs

Es una de les demandes que va traslladar l’Ajuntament al secretari de Ports de la Generalitat Valenciana

Comencen les millores de l'accessibilitat a la platja del Clot de Vinaròs
12/11/2019 -

A Vinaròs s’han posat en marxa les feines per a millorar l’accessibilitat a la platja del Clot, amb el rebaix de les voreres i l’ampliació de l’estacionament de vehicles. En concret els treballs suposaran enderrocar els murs, on abans hi havia una illa de contenidors, per aprofitar l’espai i crear sis places de pàrquing per a veïns discapacitats. Així mateix, també es facilitarà l’accés pel pas de vianants, a més de construir una rampa i instal·lar una passarel·la de fusta.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha explicat que “aquesta va ser una de les demandes que es va traslladar al secretari de Ports de la Generalitat Valenciana, Miguel Obiol, durant la visita que va realitzar a principis d’octubre”. En aquest sentit, ha destacat que la creació de la rampa és una inversió conjunta entre el Govern Autonòmic i l’Ajuntament, gràcies a una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana, que millorarà l’accessibilitat a la platja.

El projecte també inclourà la instal·lació d’una passarel·la de fusta fins a la vora de la mar, la creació de zones d’ombra i la col·locació de dues casetes, una destinada per a l’equip de salvament i l’altra com a vestidor, dutxa i lavabo adaptat.

Per la seua banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “la Brigada Municipal serà l’encarregada de realitzar les feines de rebaixos de les voreres. Segons afegia aquesta tasca suposarà millorar l’accessibilitat tant per als veïns que vulguen accedir a la platja, com dels residents de la zona, unes obres que s’afegiran a la creació de sis places de pàrquing adaptades”.

Albella insistia que “oferir unes platges de qualitat per a tots els banyistes és un dels principals objectius del Govern Municipal, amb fàcil accessibilitat i servei de salvament, a més de garantir una sorra i aigua excel·lents per fer de Vinaròs un destí referent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari