Vinaròs gaudirà d'un multicine a partir de juliol

Vinaròs gaudirà d'un multicine a partir de juliol
07/01/2020 -

Aquest matí l’alcalde Guillem Alsina, acompanyat pels regidors de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, d’Urbanisme, José Chaler i de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la nova alternativa d’oci a la localitat, el projecte de construcció d’un multicine de set sales al centre comercial del Portal del Mediterrani.

L’alcalde Alsina ha explicat que la nova infraestructura serà possible gràcies a l’acord a tres bandes entre l’Ajuntament, Grup Peris i Axion Cines. En aquest sentit, ha assenyalat que “s’ha treballat de forma constant en els darrers mesos per tal de facilitar totes les gestions administratives per a poder posar en marxa el projecte del multicine i agraïm la bona disposició de les dues empreses per arribar a bon port”. Així mateix, Alsina ha insistit que la creació d’aquesta infraestructura suposarà oferir un atractiu més al centre comercial del Portal del Mediterrani, a més d’atendre la demanda dels aficionats al món del cinema de les comarques del Maestrat i del Montsià.

Per la seua banda, la representant de l’empresa Grup Peris, Anna Peris, agraïa la col·laboració de l’Ajuntament, fonamental per dur endavant el projecte. Segons afegia es preveu que el nou espai també dispose de locals d’oci per tal de complementar l’oferta de cinema.

El representant d’Axion Cines, Joaquín Sanprimo, ha explicat que el multicine tindrà set sales amb les últimes tecnologies de projecció i so digital perquè els espectadors puguen gaudir del cinema amb tot seu esplendor. D’altra banda, comentava que l’espai tindrà un tret diferencial amb butaques VIP que seran reclinables i amb una capacitat de poc més de 100 persones per sala. Pel que fa als terminis assenyalava que es preveu que per al mes de juliol el nou multicine puga obrir les portes.

Millora dels accessos

Durant la roda de premsa l’alcalde Alsina també ha explicat que es mantenen contactes amb Diputació i Generalitat per a millora de l’accés al centre comercial del Portal del Mediterrani, tant des de l’antiga N-340 com des de la N-232. Segons afegia cal garantir un accés molt més directe i sobretot segur per a les centenars de persones que cada dia s’apropen fins al centre comercial per fer les compres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari