Els comerços de Vinaròs surten al carrer amb la 'Nit de compres al passeig'

Els comerços de Vinaròs surten al carrer amb la 'Nit de compres al passeig'
22/07/2020 -

Aquest diumenge, 26 de juliol, se celebrarà a Vinaròs una nova edició de “Nit de Compres al Passeig”, una cita amb el comerç de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l’agenda estiuenca. Prop d’una vintena d’establiments ompliran la pèrgola de passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre hem donat el màxim suport possible al comerç local i ara, més que mai, cal continuar en aquesta mateixa línia per ajudar al sector a superar la crisi del coronavirus”. Segons afegia “Nit de compres al passeig” és una bona oportunitat per mostrar la variada oferta comercial de Vinaròs i convidava a tota la comarca a apropar-se aquest diumenge fins al municipi per gaudir del comerç.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que “en total participaran una vintena d’establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h”. Sabates, complements, moda, esports o llenceria seran alguns dels productes que es podran trobar, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a les mesures de seguretat, Pereda ha explicat que les paradetes mantindran una distància de dos metres i a més deixaran un ampli espai al centre del passeig per a permetre la circulació fluïda dels vianants. D’altra banda, indicava que serà indispensable l’ús de la mascareta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari