Aquest diumenge torna a Vinaròs la "Nit de compres al passeig"

Una vintena de botigues tornaran a traure els productes a la pèrgola del passeig de Colom

Aquest diumenge torna a Vinaròs la "Nit de compres al passeig"
06/08/2020 -

Aquest diumenge, 9 d’agost, torna una nova edició de la “Nit de Compres al passeig”, una cita amb les botigues de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible de la programació estiuenca. Prop d’una vintena d’establiments tornaran a traure els seus productes a la pèrgola del passeig de Colom per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i la millor atenció personalitzada que ofereix el comerç de proximitat.

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem el màxim suport possible al sector comercial, sobretot ara per ajudar a les botigues a poder superar la crisi derivada de la pandèmia”. Segons afegia la “Nit de compres al passeig” és una bona oportunitat per mostrar la variada oferta comercial de Vinaròs i convidava a tota la comarca a apropar-se aquest diumenge fins al municipi per gaudir del comerç.

Les botigues s’establiran a la pèrgola del passeig de Colom amb una vintena de paradetes des de les 17h fins a les 1h de la matinada, amb productes que aniran des de sabates i complements fins a llenceria o esport.

Pel que fa a les mesures de seguretat, es mantindrà una distància de dos metres entre les parades, a més de deixar espai suficient perquè els clients puguen passejar en un ampli espai. Es recorda, tanmateix, que serà obligatori l’ús de la mascareta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari