Torna Gàmesis a Vinaròs, la cita amb el món dels videojocs

Enguany serà la setena edició, amb xerrades d’experts del sector, tallers, competicions i el Gàmesis Night com a novetat

Torna Gàmesis a Vinaròs, la cita amb el món dels videojocs
23/10/2019 -

Aquest matí els regidors d’Innovació Digital i Ocupació, Hugo Romero i Maria Cano, ha presentat al Vinalab la 7a edició de Gàmesis, la cita per excel·lència amb el món dels videojocs a la comarca, que sobretot pretén mostrar les moltes sortides professionals que pot oferir aquest sector de l’entreteniment. La programació inclourà xerrades per part dels professionals, a més d’un espai d’oci amb tornejos i fins i tot consoles antigues per ensenyar als més joves com ha evolucionat el món digital.

El regidor Romero ha insistit que “Gàmesis va néixer com una iniciativa per mostrar sobretot als joves que els videojocs no només són una forma d’entreteniment, sinó que també són una oportunitat de futur, a través de les moltes sortides professionals que ofereixen”. En aquest sentit, afegia que amb set anys Gàmesis s’ha consolidat a la comarca i cada any s’aconsegueix la participació de diversos experts d’arreu de l’Estat, que s’apropen fins a Vinaròs per explicar aspectes com el disseny de personatges, composició de bandes sonores per als videojocs o sistemes d’animació.

La regidora Cano ha destacat que “la primera jornada estarà dedicada a l’àmbit més formatiu amb la presentació del grau de Creació de Videojocs de la Universitat Jaume I, a més de la xerrada de l’Art Conceptual per als videojocs per part de Diego La Torre”. Així mateix, per al segon dia Òscar Senén oferirà una conferència relacionada amb la creació de la música interactiva, mentre que Cosplay Vinaròs explicarà les seues experiències en aquest món.

Com a principal novetat enguany es farà Gàmesis Night, per al dissabte 23 de novembre, una cita nocturna on els participants podran jugar fins a altes hores de la matinada un torneig del popular joc dels anys 2000, Age of Empires o a l’Unreal Tournament. D’altra banda, també es farà una demostració del sistema de joc Artemis, un estil força peculiar que simula una nau espacial amb pantalles i comandaments, que de ben segur sorprendrà els més curiosos.

Tota la programació de Gàmesis es pot consultar a través de la pàgina web www.gamesis.eu. A partir del 3 de novembre, des del mateix domini, es podran realitzar les inscripcions gratuïtes per participar en les xerrades o en els tornejos.

Per acabar, tant Cano com Romero, animaven a tot el públic en general a apropar-se els dies 22, 23 i 24 de novembre al Vinalab per gaudir d’una nova edició de Gàmesis i conéixer millor el món dels videojocs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari