La nova Residència Vinaròs farà jornades de portes obertes

La nova Residència Vinaròs farà jornades de portes obertes
10/05/2021 -

La nova Residència Vinaròs, ubicada al sobre del Centre de Dia Municipal, oferirà aquesta setmana jornades de portes obertes perquè els veïns de la ciutat i també de la resta de la comarca puguen conéixer de primera mà les instal·lacions.

Les jornades de portes obertes es faran els dies 12, 13, 14 i 15 de maig amb grups reduïts de 15 persones i amb el compliment estricte de totes les normes sanitàries. Els veïns interessats a assistir cal que realitzen una inscripció prèvia a través de la pàgina www.lonada.com/centres/vinaros o al telèfon 964 827 922.

L’empresa L’Onada és l’encarregada de gestionar el nou espai assistencial amb un total de 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places, de les quals 85 seran públiques, distribuïdes entre 54 habitacions dobles i 37 simples. D’altra banda, també s’han habilitat zones compartides, terrasses, gimnàs i molts més serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris. La directora de L’Onada, Cinta Pascual, ha destacat que s’ha treballat per crear una residència equipada amb totes les comoditats i últimes tecnologies assistencials, al mateix temps que resulte acollidora.

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, ha assenyalat que “la nova Residència Vinaròs és el resultat de la feina conjunta de les diferents administracions i governs municipals, que des de l’inici del projecte han donat continuïtat perquè aquest nou espai assistencial puga ser una realitat a Vinaròs”. Així mateix afegia, que la residència serà un important avenç en la qualitat assistencial de Vinaròs i la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari