El Parc de Nadal de Vinaròs aconsegueix un gran èxit de participació

El Parc de Nadal de Vinaròs aconsegueix un gran èxit de participació
07/01/2022 -

Els dies 24, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener, es va celebrar el Parc de Nadal 2021. Una proposta atrevida, però per la qual es va apostar fermament des de l’Ajuntament de Vinaròs per tal d’oferir oci i entreteniment als més menuts.

El 2021 es recuperava aquest servei habitual en les festes de Nadal, el qual, s’adreça a les persones més menudes de la casa i les que no ho són tant, la nostra joventut. Una proposta d’oci educatiu més necessària que mai, tenint en compte els gairebé dos anys que duem de crisi sociosanitària a conseqüència de la Covid-19. Una situació pandèmica que ha fet que la infància i joventut tingués majors dificultats per accedir a activitats, tallers i cursos d’oci educatiu.

Des de la Regidoria de Política Social i Joventut, així com des de la Regidoria d’Infància i Educació, es van fer els esforços necessaris per a poder organitzar i desenvolupar una adaptació del tradicional Parc de Nadal de Vinaròs. Una oportunitat, però, per avaluar l’impacte d’aquest nou format: gratuït, a l’aire lliure i amb activitats tant entre setmana, com en cap de setmana. Un format que ens permet tenir sota control la transmissió de la Covid-19, aplicant totes les mesures i protocols establerts per les autoritats sanitàries, sense renunciar al joc i l’oci educatiu.

Des de les regidories implicades en el desenvolupament d’aquest Parc de Nadal 2021, volem seguir apostant per aquest format, madurar-lo i fer-lo créixer encara més, aconseguint així, que tot infant i jove de la ciutat de Vinaròs vulga vindre a participar-hi.

Moltíssimes gràcies per l’acolliment i la participació de centenars de famílies que van venir a gaudir i participar de totes les activitats programades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari