El passeig marítim, les platges urbanes i les places del centre de Vinaròs tindran wifi gratis

L’objectiu és facilitar l’accés a Internet a veïns i visitants amb una connexió estable i segura perquè puguen tindre garantit l’accés en la xarxa

El passeig marítim, les platges urbanes i les places del centre de Vinaròs tindran wifi gratis
14/07/2021 -

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, juntament amb el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat aquest matí la nova iniciativa de l’Ajuntament per a oferir wifi gratuït per als veïns i visitants. Es tracta d’un projecte emmarcat dins les línies del Pla Estratègic de Vinaròs Ciutat Intel·ligent i Destinació Turística Intel·ligent per a acostar les noves eines telemàtiques a la ciutadania i sobretot facilitar l’accés a Internet.

El wifi gratuït cobreix tot el passeig marítim, des del port fins al riu Cervol, així com les places de Sant Agustí, Sant Antoni i Parroquial. Per a connectar-se només cal detectar la xarxa “WIFI 4UE” a través de la configuració del dispositiu mòbil, tauleta o ordinador i validar la connexió al portal captiu. Cal matisar que en aquest procés no és necessària la identificació ni cap contrasenya per a connectar-se.

La connexió es realitza gràcies a la xarxa UVAX i del desplegament de fibra òptica municipal, amb 21 punts d’accés a la xarxa repartits per les zones abans esmentades.

Cal destacar que s’ha repartit fullets, cartelleria i adhesius, entre els establiments on arriba la cobertura wifi, per a facilitar als clients la seua identificació i connexió. Així mateix, també s’ampliarà la senyalització en els diferents espais públics per a indicar als veïns que es troben dins de la zona de cobertura.

El regidor Albella ha assenyalat que “aquesta nova prestació es complementa amb altres serveis com la consulta de l’aforament de les platges o les dades en temps real sobre l’estat de la mar que ofereix la boia intel·ligent de Fora del Forat”. Segons comentava aquest tipus de prestacions ajuden a fer de Vinaròs una destinació turística més competitiva.

Per part seua, el regidor Romero ha destacat que “amb aquesta iniciativa s’aconsegueix democratitzar l’accés a Internet, amb una connexió estable i segura perquè els veïns i visitants puguen realitzar gestions, consultes digitals o simplement tindre accés a la informació”. Així mateix, afegia que la connexió es pot establir d’una forma senzilla sense contrasenyes ni identificació d’usuari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari