La Policia Local de Vinaròs intercepta una plantació de marihuana

La Policia Local de Vinaròs intercepta una plantació de marihuana
03/10/2021 -

La Policia Local de Vinaròs, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha descobert una plantació de marihuana dintre del terme municipal. La troballa es va realitzar durant les tasques de vigilància rural que realitzen els dos cossos de seguretat per a evitar possibles robatoris al camp. Els agents de la Policia Local van detectar un vehicle sospitós que circulava per una via sense sortida, que finalitzava en una propietat i van decidir inspeccionar la zona.

El resultat de la observació va permetre descobrir una plantació de marihuana amb un total de 105 plantes en avançat estat de floració, que han sigut totes confiscades i custodiades per la posada a disposició judicial juntament amb la persona detinguda.

A més de les plantes, la unitat canina va trobar una bossa que contenia marihuana ja seca i llesta per al seu consum o distribució en un armari. També es va intervenir una caixa en una altra habitació que contenia la mateixa substància i una arma de quarta categoria.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha felicitat la tasca dels agents, tant de la Policia Local com de la Guàrdia Civil, i ha destacat que “és fonamental la col·laboració dels cossos per a evitar robatoris al camp, resoldre casos o, com ha passat en aquest cas, evitar un delicte contra la salut pública al interceptar una plantació de marihuana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari