La Policia de Vinaròs tramita nou denuncies aquest dissabte per botellons

El primer teniente de alcalde y concejal de Governació, Marc Albella, pide a la ciudadanía “civismo y respeto a la ordenanza municipal”

La Policia de Vinaròs tramita nou denuncies aquest dissabte per botellons
27/07/2021 -

La Policia Local de Vinaròs va interposar el passat dissabte a la matinada nou actes amb proposta de sanció pel consum d’alcohol a la via pública, el denominat “botellón“. Davant aquests fets, l’Ajuntament ha recordat que aquesta pràctica està totalment prohibida i pot suposar una sanció mínima de 601 euros per a les persones que la realitzen.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha demanat a la ciutadania “civisme i que sobretot respecte l’ordenança municipal que prohibeix el ‘botellón’, una pràctica que pot posar en perill la salut dels joves degut a la gran quantitat d’alcohol que consumeixen, a més de ser un possible focus per a la propagació de la Covid-19”.

Albella ha recordat que segons la nova normativa establerta per la Generalitat Valenciana queda prohibida la venda d’alcohol a partir de les 20:00 hores en els establiments comercials, una mesura adoptada pel Govern Autonòmic amb l’objectiu de combatre el “botellón”. Així mateix, també ha endurit la sanció d’aquesta pràctica que a partir d’ara passa a ser de lleu a greu, amb multes que poden arribar fins als 30.000 euros i fins i tot als 60.000 euros si la falta es considera molt greu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari