La música protagonitza la programació cultural de Vinaròs de Nadal 2020

La música protagonitza la programació cultural de Vinaròs de Nadal 2020
15/12/2020 -

La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha presentat a la Biblioteca Municipal la programació nadalenca que s’ha preparat per celebrar unes festes plenes de diversió i sobretot cultura. La música serà la principal protagonista de l’agenda amb concerts d’alguns dels grups més destacats del panorama valencià. En aquest sentit, Fibla ha destacat que “la cultura és segura i la majoria dels actes es faran a l’auditori municipal, sempre amb el compliment de totes les normes sanitàries”.

La programació començarà aquest dissabte a les 12:00h amb el concert que oferirà la banda infantil i juvenil de la Societat Musical La Alianza, a la carpa de l’avinguda de l’Atlàntic. Mentre que diumenge serà el torn de l’orquestra i banda simfònica, també a les 12:00h al mateix escenari. Aforament serà limitat per normativa de la Covid-19. Cal destacar que per tal d’arribar al major número de persones possible el concert es retransmetrà en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Vinaròs.

Els actes continuaran del 23 de desembre al 2 de gener amb la proposta “En petit comité”, un cicle de quatre concerts a l’auditori municipal. Èlia Casanova i la Tendresa, seleccionats per als premis Carlos Santos que atorga la Generalitat Valenciana, oferiran el primer concert el dia 23 de desembre a les 20h, una gran oportunitat per gaudir d’una de les millor sopranos de música antiga i barroca.

El diumenge 27 de desembre serà el torn de la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs amb el recital de música tradicional valenciana i catalana que oferiran a les 12h a l’auditori municipal. El mateix dia, a les 20h, i en el mateix escenari, actuarà el grup vinarossenc Solk que oferirà un recital de música tradicional valenciana i folk.

El 2 de gener, Ravid Goldschmidt tancarà el cicle “En petit comité” amb el seu concert únic amb hang, tot un virtuós d’aquest instrument reconegut a nivell internacional. Ravid és conegut també per composar bandes sonores i pels concerts amb Sílvia Pérez Cruz.

Les entrades seran gratuïtes. Es podran aconseguir a l’auditori municipal de dimarts a diumenge de 18:00h a 21:00h.

Vinaròs més cultural

Cal destacar que la ciutat ha entrat a formar part del Circuit de música, òpera i sarsuela de l’Institut Valencià de Cultura, tanmateix al de cinema i audiovisual, així també com al Circuit Sonora. Això permetrà augmentar la programació de música i cinema a Vinaròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari