Es restableix el servei del Campus d'Estiu l'Illa de Vinaròs

L’Ajuntament ha realitzat un treball de desinfecció reforçat en tots els centres

Es restableix el servei del Campus d'Estiu l'Illa de Vinaròs
28/07/2020 -

El 22 de juliol, per part de l’empresa concessionària del Campus d’Estiu l’Illa, es va comunicar un positiu de COVID-19 per part d’un dels treballadors-monitors del servei. D’altra banda, el 25 de juliol, per part de Salut Pública, es va comunicar que la totalitat de les proves PCR efectuades van donar negatiu.

L’Ajuntament de Vinaròs, ha fet un treball de desinfecció en tots els centres escolars per assegurar la salut i higiene de les instal·lacions educatives on es du a terme el Campus d’Estiu l’Illa 2020.

Per part de l’empresa concessionària, s’està portant a terme una contractació urgent de nou personal de monitoratge per a substituir al personal laboral que, tot i haver donat negatiu a les proves, han de guardar la quarantena preceptiva tal com marca el protocol de Salut Pública. Aquesta contractació té com a finalitat reprendre el servei que la setmana passada es va suspendre de manera cautelar de la forma més ràpida i segura possible.

És per això que, l’Ajuntament de Vinaròs, comunica que a partir del dimecres 29 de juliol es reprendrà l’activitat del Campus d’Estiu l’Illa 2020 en tots els seus nivells, centres i grups, així també com l’escola d’estiu d’AFANIAD amb la normalitat, seguretat i protocols que la normativa actual marca i que s’han seguit des del primer dia de la seua obertura i que han demostrat una resposta eficaç en casos com el que es va comunicar a la ciutadania.

Cal puntualitzar que el grup d’usuaris a qui es va realitzar les proves PCR i que van resultar negatives, serà l’únic que no es reincorporarà a les aules, ja que se li està aplicant el mateix protocol de quarantena que als monitors afectats. Fet que impossibilita la seua reincorporació.

Així mateix, l’Ajuntament de Vinaròs, també comunica que, es tornaran les quotes proporcionals als dies que l’Escola d’Estiu l’Illa va romandre tancada. Aquesta devolució s’haurà de sol·licitar per registre d’entrada indicant les dades de l’usuari matriculat i del familiar/tutor a càrrec. Aquest tràmit es pot fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vinaròs (www.vinaros.es) o de forma presencial sol·licitant cita prèvia a l’OIAC, al telèfon 964 40 21 69.

Des de l’Ajuntament es prega que no es baixe la guàrdia davant aquesta pandèmia i recorden una vegada més, l’obligatorietat de l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat en els supòsits marcats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari