Vinaròs aprova el reglament de fibra òptica per als polígons industrials

Vinaròs aprova el reglament de fibra òptica per als polígons industrials
30/06/2020 -

El Govern Municipal va aprovar en el ple ordinari corresponent al mes de juny el reglament per a la posada en marxa de la fibra òptica als polígons industrials. Recordem que l’Ajuntament, a través d’una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, va instal·lar tot el cablejat per millorar la connectivitat de les empreses dels polígons de les Capçades i la Carretera d’Ulldecona, marge esquerre.

D’aquesta forma les operadores de telefonia podran oferir els serveis de fibra òptica a les empreses instal·lades en els dos polígons industrials, fet que els permetrà millorar la seua competitivitat gràcies a una velocitat de connexió més elevada.
El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “és un projecte que vam encetar fa uns mesos de modernització dels polígons industrials en el qual continuem treballant. Projecte de modernització industrial que es contempla dins del pla d’innovació digital Vinaròs Smart City”. En aquest sentit afegia que en el futur es podrà ampliar aquesta xarxa de fibra a altres zones industrials de la ciutat per millorar així la competitivitat de les empreses.

Per la seua banda, la regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha assenyalat que “cal crear les millors condicions per a les empreses, per tal de mantenir les que ja estan instal·lades i atreure de noves, per ajudar així a generar ocupació de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari