Renfe anuncia la recuperació d'un tren de Mitja Distància entre Vinaròs i Castelló

El nou servei es posarà en marxa a partir del 6 de setembre i suposarà ampliar l’oferta diària fins als 18 combois, 9 per sentit entre les dues ciutats

Renfe anuncia la recuperació d'un tren de Mitja Distància entre Vinaròs i Castelló
01/09/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs informa que Renfe ha anunciat la recuperació de dos serveis de Mitja Distància, un per sentit, entre Vinaròs i Castelló, a partir del 6 de setembre. El tren sortirà de dilluns a divendres a les 8:15h des de Vinaròs sentit Castelló amb final a València, mentre que la tornada tindrà el seu origen des de València, amb parada a Castelló a les 8:04h i final a Vinaròs.

Des de Renfe assenyalen que amb el nou tren de Mitja Distància l’oferta ferroviària serà de 18 serveis diaris, 9 per sentit, entre Castelló i Vinaròs, amb parades a les principals estacions del Baix Maestrat i Plana Alta.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “en els darrers mesos hem mantingut reunions amb Renfe on s’ha posat de manifest la necessitat de recuperar els trens que hi havia en cada sentit abans de la pandèmia per millorar la mobilitat“. En aquest sentit, Alsina comentava que “es va arribar a un acord per realitzar reunions de seguiment per comprovar l’evolució del número de viatgers amb l’evolució favorable de pandèmia”.

Després de la revisió de les estadístiques Renfe va decidir el passat 19 de juliol ampliar l’oferta entre Castelló i Vinaròs amb un nou tren per sentit, i ara a partir del 6 de setembre incrementarà de nou el servei ferroviari amb un comboi de Mitja Distància que connectarà les dues ciutats de dilluns a divendres.

Alsina ha assenyalat que tot i la millora del servei es continuarà treballant amb Renfe perquè recupere totes les freqüències que hi havia abans de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari