Renfe incrementa les freqüències de regionals entre Vinaròs i Castelló

L’augment dels trens es farà efectiu a partir del 19 de juliol per a facilitar la mobilitat per als veïns del Maestrat

Renfe incrementa les freqüències de regionals entre Vinaròs i Castelló
07/07/2021 -

Renfe ha decidit ampliar el servei a partir del 19 de juliol amb un nou tren, de dilluns a divendres, en cadascun dels sentits entre Vinaròs i Castelló, que continuarà fins a València. Aquest comboi sortirà des de València a les 12:25 hores i arribarà a Castelló a les 13:48 hores i continuarà fins a Vinaròs, amb fi de trajecte a les 14:45 hores. D’altra banda, la sortida des de Vinaròs serà a les 15:25 hores, amb arribada a les 16:25 hores a Castelló i final a València a les 17:52 hores.

L’Ajuntament de Vinaròs informa que després de diverses reunions entre l’alcalde, Guillem Alsina i el regidor d’Urbanisme, José Chaler, amb els responsables de Relacions Institucionals de Renfe a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio i de l’oficina del Pla de Rodalies, Felipe Gil, s’augmentarà la freqüència dels trens regionals entre Vinaròs i Castelló.

L’alcalde Alsina ha destacat que “durant les trobades es va posar de manifest la necessitat de recuperar els trens que hi havia en cada sentit abans de la pandèmia per millorar la mobilitat”. En aquest sentit, Alsina comentava que es va arribar a un acord per realitzar reunions de seguiment per comprovar l’evolució del número de viatgers amb la millora de pandèmia.

Alsina ha assenyalat que “aquest horari permetrà una major mobilitat, tant als estudiants de la Universitat Jaume I com per als treballadors de les diferents administracions i de l’Hospital Comarcal, amb uns desplaçaments més còmodes i segurs”.

Per acabar l’alcalde ha insistit que tot i la millora del servei es continuarà treballant amb Renfe perquè recupere totes les freqüències que hi havia abans de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari