Renfe recupera serveis de mitjana distància a Castelló a partir de dilluns

Els serveis tenen com a origen i destinació València

Renfe recupera serveis de mitjana distància a Castelló a partir de dilluns

A poc a poc, Renfe tracta de recuperar el servei previ a la pandèmia de la COVID-19 per a millorar els desplaçaments i recuperar la confiança d’usuaris i usuàries davant cancel·lacions, suspensions de trens i retards. A partir d’aquest dilluns, 16 de maig, tornaran serveis de mitjana distància a Castelló.

Tal com ha anunciat l’empresa ferroviària, es recuperaran quatre serveis – dos per sentit- de Mitjana distància entre Castelló de la Plana i Vinaròs, amb origen i destinació València. En concret, tindran una freqüència diària amb eixida des de Castelló a les 11.10 hores i a les 18.20 hores, i amb eixida des de Vinaròs a les 18.30 hores i a les 21.25 hores.

D’aquesta manera, Renfe explica que es possibilita una major relació entre les estacions de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Benicarló-Peníscola i Vinaròs, un recorregut que té una duració d’uns 55 minuts. L’oferta total serà de 22 trens diaris -11 per sentit- entre València i les principals ciutats i municipis de la Plana Alta i el Baix Maestrat.

La forqueta horària passa així a oscil·lar des de les 06.30 hores del matí, amb l’inici del servei en l’estació de Vinaròs, fins a les 21.09 hores, amb eixida de l’últim tren des de Castelló de la Plana.

Renfe intenta així recuperar el servei que oferia abans de la pandèmia del coronavirus i avançar en el Pla d’Acció Immediata per a la millora del servei de Rodalia en la Comunitat Valenciana, un pla de xoc presentat per la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el passat 12 de gener. Amb aquest pla, al juny hauria de recuperar-se el 100% de les freqüències abans de la pandèmia.

L’Associació Valenciana pel Transport Públic (AVPTP) mostra la seua preocupació per la proximitat del mes de juny i, quant a Rodalia, asseguren que podrien haver-se recuperat freqüències de la C-6 que no s’han fet “perquè Renfe no té més maquinistes, igual que en les altres línies”. Denuncien, en aquest sentit, que no sols es recuperen serveis de Rodalia, sinó també Regionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari