Costes inicia les feines de reparació del litoral de Vinaròs

Costes inicia les feines de reparació del litoral de Vinaròs
06/03/2020 -

Aquest matí l’alcalde Guillem Alsina, amb el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, han fet una vista a les obres que aquesta setmana ha iniciat Costes per a la reparació del litoral. Els treballs se centren sobretot a la zona del Cossis i desembocadura del riu Cervol per a construir una escullera de protecció que garantisca la preservació del litoral de cara a futurs temporals, a més de la reconstrucció del carrer de la Donzella.

Alsina ha detallat que a banda d’aquesta intervenció, també es faran actuacions a la zona de Saldonar, Cala Puntal i passarel·la de Nofre, així com a la zona del Cossis, atenent a les reivindicacions que es van traslladar des de l’Ajuntament. En aquest sentit, l’alcalde ha remarcat que “des del Govern Municipal s’està treballant de forma intensa, amb les administracions, per aconseguir que la costa estiga en òptimes condicions abans de la temporada turística i poder-nos recuperar així de les destrosses ocasionades per la borrasca Glòria”.

Per seua banda el regidor Albella ha destacat que des de la Brigada d’Obres i Serveis i Turisme també es duran a terme diferents actuacions per a reparar la costa. En aquest cas assenyalava que ja ha han començat les feines per a la instal·lació de la rampa d’accés a la platja del Clot, d’altra banda, també es farà la col·locació de totes les plataformes de fusta a la platja del Fortí i poc a poc s’anirà actuant a la resta de la costa.

Cal destacar que els treballs també se centraran substitució de les palmeres del passeig marítim amb perill de poder caure per la força del vent. Albella ha volgut transmetre un missatge de calma tant a la ciutadania com als visitants, insistint que “de cara a la nova temporada turística la costa de Vinaròs tornarà a recuperar el seu aspecte habitual, amb platges idònies per a prendre el bany i cales paradisíaques per gaudir de la natura”.

Actuacions integrals

Alsina ha remarcat que tot i aquestes intervencions que realitzarà Costes cal la unió de tots els alcaldes dels municipis costaners de la província per continuar reivindicant una actuació integral a tot el litoral, amb inversions siguen profitoses per garantir la preservació de la costa, en comptes de continuar fent obres a mesura que els temporals destrossen la costa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari