L'alcalde Alsina es reuneix amb el president Martí al Palau de la Diputació

La trobada sobretot ha servit per traslladar al Govern Provincial la necessitat de protegir les pintures de la façana de l’església arxiprestal i parla del futur de la carretera N-340

L'alcalde Alsina es reuneix amb el president Martí al Palau de la Diputació
01/10/2019 -

L’alcalde Guillem Alsina, amb els regidors d’Urbanisme, Jose Chaler i el primer tinent alcalde i regidor de Relacions Institucionals, Marc Albella, continua amb la ronda de trobades amb les administracions. Ahir dilluns es van reunir amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí, per a traslladar les principals reivindicacions del municipi.

Alsina ha explicat que sobretot s’ha demanat la protecció de les pintures d’arquitectura fingida de la façana de l’església arxiprestal. El president Martí assegurava que el Departament de Cultura i Patrimoni ja treballa en la valoració de l’estat de conservació de les pintures, per aplicar els tractaments que consideren més adequats per a la seua preservació.

D’altra banda, durant la reunió també es va parlar del futur de l’antiga N-340 un cop es faça la reversió definitiva a l’Ajuntament. En aquest cas, Alsina ha detallat que “sobretot s’ha demanat la col·laboració del Govern Provincial per garantir el manteniment de la via, perquè recordem que Vinaròs ha d’assumir un tram molt extens, fet que suposarà una gran despesa per a les arques municipals”.

En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que la setmana vinent vindrà fins a Vinaròs el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez, per veure l’estat de l’antiga N-340 i realitzar una primera reunió per obrir vies de col·laboració, entre l’Ajuntament i la Diputació, per garantir entre les dues administracions el manteniment de la carretera.

Per acabar, Alsina agraïa l’atenció del president Martí, que al llarg de la reunió es va mostrar molt interessat en les reivindicacions i a més va assegurar que des del Govern Provincial faran tot el possible atendre les demandes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari