Sanitat licita la redacció del projecte de les obres d'ampliació de consultes externes de l'Hospital de Vinaròs

El nou espai albergarà 16 noves consultes destinades a Ofatlmología i Traumatologia

Sanitat licita la redacció del projecte de les obres d'ampliació de consultes externes de l'Hospital de Vinaròs
09/06/2022 -

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat l’anunci de licitació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per al Servei d’arquitectura i enginyeria per a la redacció dels projectes i la direcció facultativa relatiu a l’ampliació de les consultes externes de l’Hospital comarcal de Vinaròs.

D’aquesta manera s’inicia el procés d’ampliació d’aquesta àrea assistencial que consistirà a construir 16 noves consultes destinades principalment a Oftalmologia, amb sala per a l’administració de medicació intravítria, i Traumatologia, amb sales d’algeps i sales d’Infermeria. A més, la construcció permetrà dotar a les consultes d’un major espai assistencial i destinar zones d’espera més àmplies, amb l’objectiu de millorar l’activitat professional i l’atenció i confort de pacients.

Document de plecs

La Plataforma de Contractació publica així mateix el Document de Plecs en el qual figura tota la documentació necessària per a la licitació, que compta amb un valor estimat del contracte de 109.469,18 euros i un termini d’execució de 12 mesos. La seua tramitació és ordinària pel procediment obert simplificat i el termini de presentació d’ofertes, segons la mateixa publicació, finalitza el dia 18 de juny de 2022, a les 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari