Tres empreses es presenten per al projecte de la passarel·la del Cervol de Vinaròs

Tres empreses es presenten per al projecte de la passarel·la del Cervol de Vinaròs
07/12/2020 -

La construcció de la passarel·la del riu Cervol està més a prop de ser una realitat, després que tres empreses hagen presentat les seues ofertes per a executar el projecte. Es tracta de Becsa SA, Levantina Ingenieria y Construcciones SA, Pantallax SL i Vías y Construcciones SA, totes tres candidates s’encarregaran de la redacció del projecte, així com l’execució de les obres.

L’alcalde Guillem Alsina ha recordat que la passarel·la del riu Cervol està inclosa dintre de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), amb el finançament del fons europeus FEDER. Segons afegia “la construcció d’aquesta infraestructura suposarà una important millorar en les comunicacions per als veïns de la Costa Nord i voltants, que podran travessar el riu de forma molt més directa”. Així mateix, Alsina comentava que també serà una millora important per a totes les persones que practiquen esport.

En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha assenyalat que “la passarel·la del riu Cervol, juntament amb el projecte de la Via Litoral de la Generalitat Valenciana, permetrà connectar la costa de Vinaròs, des d’Aiguadoliva fins a Saldonar, per la vora de la mar sense interrupció del trànsit rodat”. En total gairebé 6Km perquè la gent puga caminar o gaudir de l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari