Tornen les Vaquetes de Sant Joan i el concurs de retalladors de Vinaròs

La penya Pan y Toros organitza dues jornades taurines coincidint amb la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Tornen les Vaquetes de Sant Joan i el concurs de retalladors de Vinaròs
14/06/2022 -

El compte arrere per a la celebració de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs 2022 ja ha començat i aquest divendres arrancarà el programa d’activitats. Com cada any, les penyes organitzaran les seues pròpies propostes per als veïns, veïnes i visitants i Vinaròs comptarà amb bous dos caps de setmana de la mà de la penya Taurina Pan y Toros.

Tal com ha anunciat la mateixa penya, tornaran les Vaquetes de Sant Joan i se celebrarà el concurs nacional de retallades amb importants figures del toreig en la Plaça de Bous de Vinaròs, que se sumen a les desenes d’activitats del programa, des de les revetles fins a les activitats esportives o els concerts i revetles.

Actes taurins Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs 2022

Pan y Toros ha organitzat per al pròxim 18 de juny a les 18.30 hores el concurs nacional de retallades en la Plaça de Bous de Vinaròs, amb les dotze primeres figures de la retallada a cos net per a quatre exemplars de la ramaderia Manuel Ángel Millars.

Els retalladors aquest 2022 són José Félix, Dani Martínez, Lucas Fernández, Manuel Zafra, “El Poca”, Aarón Gran, Dani Alonso, Adrián Lambas, Ferrán Dellá, Alberto Ciudad, Joaquín Romero “Chuky” i Rober Alegre. A continuació, hi haurà exhibició de retalladors locals – Javier Borràs, Dani Esteve, Néstor Benedí i Dani Sorlí – amb un vedell-bou de Sergio Centelles.

A la nit serà l’exhibició d’emboladors. A les 23.00 hores, hi haurà quatre vedells-bous per a quadrilles de Vinaròs, Catí, Mes d’en Verge, Sant Jaume d’Enveja i De taurinas maneras. Per a rematar el dissabte es realitzarà una exhibició amb bou embolat per a Maik de Borriana, Aser Balfagón i Albert Navarro, “Navarret”.

Quant al divendres 24, tornen les Vaquetes de Sant Joan. A les 18.30 hores se celebra la solta de vaquetes i un vedell de la prestigiosa ramaderia de Vicente Benavent de Quatretonda, mentre que a les 23.00 hores serà la solta de dues vaques de les ramaderies de la Prussiana i dues més del Torero i bou embolat de la ramaderia d’Alba Atenea per part de la quadrilla d’emboladors de Vinaròs.

Entrades bous

Les entrades per als festejos taurins ja estan a la venda en el Bar de la Plaça de Bous de Vinaròs, en el Bar Peña Taurina, telefonant al 660 848 610 i en taquilla el mateix dia dels festejos de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores.

Les entrades del dia 18 per al concurs de retallades tenen un preu de 12 euros per a la vesprada, 10 per a la nit i 20 per a tota la programació.

En el cas de les Vaquetes de Sant Joan, el preu és de 3 euros per a la vesprada, 3 euros per a la nit i de 5 euros per al combo de tota la jornada de vaquetes. A més, els socis entraran gratis recollint la invitació fins al dia 22 i els xiquets fins a 14 anys entraran gratis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari