Vinaròs trau a la venda les entrades de la Gran Gala de les Reines del Carnaval 2022

La gala comptarà amb actuacions i escenografia de Carlos Carsí ambientada en l’Atlàntida

Vinaròs trau a la venda les entrades de la Gran Gala de les Reines del Carnaval 2022

A tan sols uns dies per al seu retorn, ja es respira ambient festiu. A partir d’aquest dimarts 19 d’abril, estan disponibles a la venda les entrades de la Gran Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs 2022, una festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic que tornarà a celebrar-se amb tota la seua esplendor del 23 d’abril al 9 de maig, coincidint amb el seu 40 aniversari.

Així ho ha anunciat la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), que ha explicat que les entrades estan disponibles en el punt de venda de la COC en el Mercat Municipal des d’aquest 19 d’abril fins al mateix dia de la gala, el 30 d’abril, en el punt de venda del recinte en el qual es realitzarà el mateix esdeveniment.

Gran Gala de Reines i Reis del Carnaval de Vinaròs 2022

Aquest és, sens dubte, un dels actes més esperats per les milers de persones que visiten Vinaròs cada any en la seua festa més important, i el més anhelat per les 31 reines i reis del Carnaval.

La gala se celebrarà el dissabte 30 d’abril a les 21.00 hores i serà presentada per Paula Soler i Mario Adell. Comptarà amb una cuidada escenografia de Carlos Carsí ambientada en l’Atlàntida i amb les actuacions dels gimnasos Gentsana, Locura i Esmuvi, on podran lluir-se les reines i reis d’enguany.

Aquest dimarts, a més, també pot adquirir-se la polsera i la xapa del Carnaval 2022 tant en el punt de venda de la COC en el Mercat Municipal com en Quimart (plaça Riu Quart) i Peces i Teixits (carrer Major), per un euro.

Reines i Reis del Carnaval de Vinaròs 2022

Enguany, que Vinaròs celebra el seu 40 aniversari dos mesos després de les seues dates habituals per la pandèmia de la COVID-19, 31 reines i reis esperen amb il·lusió aquesta gala per a sorprendre amb els millors espectacles.

Els reis i reines de 2022 són Mamen Castellet, de Ara sí que sí; Susana Peña, de Arramba i Clava; Meritxell Ferreres, de Cherokys; Santi Queral, de Depressa i Corrents; Iván Chaler, del Pilà; Jordan Orero, de Els Dormilons; Sandra Navío, de Els Mateixos; Gabriela Fibla, de Els Povals; Sònia Ejarque, de Esmuvi; Vanesa García, de Fot-li Canya; Eva Miralles, de Gent en Dansa… i avant!; Irta Vives, d’I sense un dur; Sara Isabel Pablo, de Ja hi som; Joan Safont, de la Colla; José Jiménez, de la Morterada; Marina Albiol, de Bogeria; Ángela Fletcher, de Marxeta 87; María Marqués, de Ni fu ni fa; Montse Salvador, de No en volem cap; Núria Garcia-Gango, de On anem la liem; Joan Bel, de Pa i Bous; Ainoa Reverte, de Pensat i fet; Diana Adell, de Penya Barça; Fede López, de Penya València; Marga Mora, de Samba pa la meua; Begoña Saura, de Tomba i Tomba; Carla Carrero, de Tot a orri; Beatriz Martínez, de Tot dins d’un got; Sofía Rodríguez, de Uiaaa!!!; Emanuela Stinca, de Va que xuta; i Elena Mora, de Xe quin poc suc.

Més informació

1 Comentari

  1. Ana Cristina
    Ana Cristina de gener 02, 20:25

    Hay venta de entradas en 2023 para todos eventos del Carnaval,donde adquirirlas,vamos semana de Carnaval y nos gustaría ver cuántas más cosas mejor
    Gracias

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari