Divendres començaran els treballs d’adequació del carrer de José María Salaverría de Vinaròs

Divendres començaran els treballs d’adequació del carrer de José María Salaverría de Vinaròs
13/10/2021 -

Aquest divendres 15 d’octubre començarà la renovació de les dotacions urbanístiques del carrer de José María Salaverría per oferir unes millors prestacions als veïns de la zona. Les obres compten amb el finançament íntegre de la Generalitat Valenciana a través del programa “Reconstruïm Pobles” per a fomentar la rehabilitació d’edificis del patrimoni municipal, tant de caràcter social, cultural i/o històric, així mateix com intervenir en la regeneració urbana de carrers, places i zones d’esplai.

Les obres consistiran en la millora de l’estructura viària amb l’ampliació de les voreres per oferir una major seguretat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de crear una zona per a l’estacionament de vehicles i una carretera amb una amplada de 3,40 metres per a facilitar la circulació. D’altra banda, els treballs també inclouran la millora de les instal·lacions de sanejament i pluvials, així també com la renovació de l’abastiment d’aigua potable i la substitució de l’enllumenat públic per un de més eficient.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha destacat que el projecte per a la millora del carrer de José María Salaverría, presentat per l’Ajuntament, va ser una de les 21 propostes escollides per la Generalitat Valenciana a la província de Castelló, dintre del programa “Reconstruïm Pobles”. Segons afegia “inicialment el Govern Autonòmic va atorgar una ajuda de 250.000€ i després de revisar-ho va decidir augmentar aquesta quantitat fins als 350.000€, fet que suposarà finançar tot el projecte valorat amb un pressupost de 353.356€”.

Per la seua banda, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que “aquestes feines d’adequació són una aposta del Govern Municipal per millorar els serveis en aquesta zona de la localitat, amb les obres ja executades dels pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora i els de l’avinguda de Barcelona que començaran aquesta setmana”.

Per acabar, Chaler demanava disculpes als veïns per les molèsties que puguen ocasionar les obres i insistia que els treballs es desenvoluparan amb la màxima celeritat possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari