Vinaròs la convocatòria per a sol·licitar ajudes per a persones amb discapacitat

Vinaròs la convocatòria per a sol·licitar ajudes per a persones amb discapacitat
25/01/2022 -

La Regidoria de Serveis Socials informa que s’ha obert el termini per a poder sol·licitar les prestacions econòmiques individuals per a les persones amb discapacitat. Aquestes ajudes tenen com a objectiu facilitar l’autonomia personal per als veïns amb problemes motors o sensorials, per tal que es puguen mantenir dintre del propi l’entorn familiar i social, fet que afavoreix les relacions i fomenta la integració social.

Seran objecte de subvenció els següents tipus d’accions per a facilitar l’autonomia personal:
– Adquisició d’ajudes tècniques i productes de suport.

– Ajudes destinades a l’eliminació de barreres arquitectòniques a l’interior de l’habitatge i l’adaptació funcional de la llar
– Ajudes per a l’adaptació de vehicles.
– Ajudes de transport per a l’assistència a tractaments i centres assistencials.

Requisits:
1.- Tenir reconeguda la condició legal de persona amb discapacitat.
2.- Tenir la residència legal en un municipi de la Comunitat Valenciana.
3.- Ser menor de 65 anys.
4.- Tenir una renda individual o per càpita familiar inferior al triple del IPREM per a l’exercici anterior al de la convocatòria.
5.- Que existeixin deficiències de caràcter motor o sensorial en el sol·licitant que suposin la pèrdua d’autonomia, li impedeixin o dificultin la seva mobilitat o comunicació a través de mitjans normals.
6.- En cas d’ajudes de transport: tenir reconeguda la mobilitat reduïda i no tenir reconegut el subsidi de mobilitat per despeses de transport.

Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de trenta dies naturals comptats a partir del endemà al de la publicació de la convocatòria en el DOGV núm. 9258 de 18 de gener de 2022.
El termini és del dia 19 de gener al 18 de febrer de 2022.
Per més informació o dubtes es poden adreçar a les dependències de Serveis Socials ubicades al plaça de Sant Antoni, 19, en horari de 9:00h a 14:00h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari