Vinaròs adequa els camins rurals amb la col·laboració del Consorci de Bombers

Vinaròs adequa els camins rurals amb la col·laboració del Consorci de Bombers
17/05/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, va realitzar els tràmits per a sol·licitar la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers per a la reparació de diversos camins rurals de plataforma de terra per tal de millorar el trànsit. Cal destacar que per part de la Brigada Municipal es va analitzar l’estat dels camins per a prioritzar aquells que estaven més malmesos per a realitzar la reparació i garantir uns vials més segurs.

Per la seua banda, des del Consorci de Bombers s’ha dut a terme l’adequació dels camins amb maquinària específica. En concret, s’ha actuat al camí de la ratlla del terme i La Parreta, així com la via de servei paral·lela a l’autopista, amb un tractor amb pala i corró per a poder compactar el terra, a més del personal professional per a manipular la maquinària.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat “que és imprescindible la col·laboració amb el Consorci de Bombers per a executar aquestes feines de reparació dels camins rurals i oferir una major seguretat viària als conductors”. En aquest sentit, Morellà afegia que el cos disposa de la maquinària i els professionals per a poder desenvolupar aquestes tasques i agraïa la feina realitzada, així com la bona disposició per a col·laborar sempre amb l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari