Vinaròs s’adhereix a les mesures d’estalvi energètic adoptades pel Govern Central

Les accions s’implantaran de forma progressiva fins al dilluns 8 d’agost amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica dels edificis municipals

Vinaròs s’adhereix a les mesures d’estalvi energètic adoptades pel Govern Central
04/08/2022 -

L’Ajuntament s’ha adherit al Decret aprovat pel Govern Central per a reduir el consum elèctric i millorar l’eficiència energètica dels edificis municipals. Aquesta mesura suposarà regular la potència dels aires condicionats de totes les instal·lacions públiques, amb una temperatura que no serà inferior als 27 °C, mentre que en el cas de la calefacció no superarà els 19 °C.

D’altra banda, aquestes mesures per a l’estalvi energètic també inclouen el tancament de la il·luminació a partir de les 22:00 h dels següents espais: Façana de l’ajuntament, campanar, església, façana Mercat Municipal, els ponts de Santa Caterina i Sant Nicolau, il·luminació de les fonts i el mural de Carles Santos, entre altres.

L’alcalde, Guillem Alsina, comentava que “avui mateix s’ha fet pública una circular perquè tots els treballadors de l’Ajuntament complisquen aquestes mesures, sobretot les que fan referència al control de l’aire condicionat i calefacció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari