Vinaròs enceta els actes de la programació del 778 aniversari de la Carta Pobla

L’Auditori Municipal va acollir dissabte el concert del grup Capella de Ministrers amb una actuació única amb peces exclusives per l’ocasió

Vinaròs enceta els actes de la programació del 778 aniversari de la Carta Pobla
25/09/2019 -

Vinaròs es troba de ple en la celebració del 778 aniversari de la Carta Pobla amb una programació molt especial que s’ha elaborat des de la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de les entitats locals. Es tracta d’un any molt especial per al municipi perquè coincideix amb el 90 aniversari del Mercat Municipal i el 75 de la Colla de Nanos i Gegants, amb actes que també recordaran aquestes dates tan importants.

Dissabte es va donar inici a la programació amb el concert exclusiu que va oferir la Capella dels Ministrers a l’Auditori Municipal. L’espai es va omplir fins a vessar de veïns que volien gaudir d’aquest espectacle original amb peces compostes especialment per la celebració de l’aniversari de la Carta Pobla.

La regidora de Cultura, Anna Fibla, comentava durant la inauguració dels actes que “és important conéixer la nostra història perquè ens ajuda a descobrir els nostres orígens i ens serveix de referent per a construir el nostre futur”. En aquest sentit, assenyalava que s’ha preparat una programació molt especial per mostrar a la ciutadania que la cultura és transformadora i que és fonamental per al poble.

Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina, destacava que “els 778 anys de la Carta Pobla han forjat la nostra manera de ser, han creat el nostre caràcter vinarossenc”. D’altra banda, afegia que durant set segles d’història han passat moltes efemèrides, però enguany cal recordar el 90 aniversari del Mercat Municipal i el 75 de la Colla de Nanos i Gegants, així com els 40 anys dels primers d’ajuntaments democràtics.

La programació de la Carta Pobla continuarà divendres al Mercat Municipal, a les 19:00h, amb l’exposició i xerrada que repassarà els 90 anys d’història de les instal·lacions, a més del concert del grup The Red Velvets amb les cançons que sonaven quan es va construir el Mercat Municipal als anys 20.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari