Vinaròs anuncia la suspensió de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Amb motiu de la crisi sanitària des del Govern Municipal s’ha decidit suspendre la celebració de les festes amb la finalitat de preservar la salut de les persones

Vinaròs anuncia la suspensió de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere
29/04/2020 -

Aquest dimarts l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pel primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet una roda de premsa telemàtica per informar a la ciutadania la suspensió de les Festes de Sant Joan i Sant Pere. Aquesta decisió s’ha pres amb el consens de totes les forces polítiques i del regidor no adscrit a través de la Junta de Portaveus que es va celebrar dilluns.

L’alcalde Alsina ha lamentat que “es tracta d’una decisió molt difícil, però ens veiem en l’obligació d’aprovar-la amb motiu de l’actual crisi sanitària i sobretot per a preservar la salut de les persones”. Segons afegia s’havien barallat tres possibles escenaris. El primer amb la celebració normal de les festes, una idea que es va descartar des d’un principi, el segon amb la celebració dels actes més importants amb aforament limitat i el tercer amb la suspensió total.

Alsina ha remarcat que “aquesta decisió s’ha pres amb el consens de tots els representants polítics i vull agrair la seua dedicació i treball durant la reunió que es va mantenir ahir dilluns, en la que es va decidir suspendre la celebració de les festes de forma unànime”.

Per la seua banda, el regidor Albella ha explicat que també s’ha plantejat la possibilitat de celebrar les festes en unes altres dates, una mesura que segons ha assenyalat es va descartar de forma immediata. En aquest sentit, ha incidit que “l’actual calendari és insegur i no permet realitzar cap planificació, a més l’ajornament podria suposar la coincidència amb les festes d’altres municipis i el fet de traslladar-les també suposa desvirtuar les festes en honor a Sant Joan i Sant Pere”.

En l’àmbit festiu el dia 24 de juny, Sant Joan, es manté com a jornada festiva a tota la Comunitat Valenciana, tal com des de fa uns anys ha acordat la Generalitat. A nivell local, que es la festa de Sant Pere, 29 de juny, des de l’Ajuntament s’ha decidit mantenir aquest dia com a festiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari