Vinaròs asfalta diversos carrers i camins rurals de terme municipal

S’han dut a terme tasques d’asfalt als carrers de la Donzella, Cassets de Volta i Cala Puntal H, entre altres

Vinaròs asfalta diversos carrers i camins rurals de terme municipal
16/08/2021 -

L’Ajuntament de Vinaròs ha dut a terme tasques d’asfalt en aglomerat semi fred en diversos carrers de la Costa Nord, Sud i zona de l’ermita. En concret s’han asfaltat els carrers de la Donzella, Casetes de Volta i Cala Puntal H. També s’ha actuat en un tram de l’avinguda de Francisco Baila Tosca, a l’alçada de Fondo de Bola, per tal d’esmenar problemes amb les pendents que ocasionaven danys en les cases properes. Aquesta actuació l’ha efectuat l’empresa BECSA, per un import de 48.000€.

D’altra banda, també s’ha treballat en diversos camins del terme, on la Brigada Municipal ha realitzat tasques de reparació dels clots en els camins més malmesos. Aquestes feines tindran continuïtat durant el mes de setembre amb altres actuacions, amb la tècnica de doble reg i aglomerat semifred, així com tasques de formigonat en els camins Racons, Xivert, Peníscola i Carretes, entre altres. Cal destacar que en el cas del camí Carretes, l’Ajuntament de Vinaròs, va sol·licitar una subvenció a Conselleria d’Agricultura per un import de més de 139.000€, que el passat mes de juny va resoldre favorablement.

Pel que fa als carrers urbans, es faran actuacions durant els mesos de setembre i octubre en els vials Sonso, Palaí, Bacoreta i Negret, entre altres, amb l’objectiu d’adequar la zona dels Boverals. Unes feines que s’afegiran a les que ja es van executar al mes juny als carrers de la Batallola i Barbiguera.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que “durant aquests dos últims anys s’han asfaltat més de 60.000 metres quadrats al municipi de Vinaròs. Mai s’havien invertit tants recursos per al servei de manteniment de paviments”.

Per últim, Morellà comentava que s’ha sol·licitat les autoritzacions pertinents a Carreteres per donar solució al vial de serveis situat al carrer del Desert de les Palmes i la unió del carrer de les Salines amb el tram de la N340. Així mateix, afegia que també s’han demanat permisos a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per actuar al carrer de la Falca. Un vials que segons insistia arrosseguen problemes des de fa molts anys i des de l’Ajuntament ja s’han començat a tramitar els permisos per a poder reparar les carreteres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari