Vinaròs augmenta el servei de recollida de grans voluminosos

Vinaròs augmenta el servei de recollida de grans voluminosos
31/03/2021 -

La Regidoria d’Obres i Serveis, amb la col·laboració de l’empresa Acciona, encarregada de la recollida dels residus, reforçarà durant les pròximes setmanes el servei de retirada dels grans voluminosos, com ara mobles o electrodomèstics petits. Aquest reforç es posarà en marxa a conseqüència dels problemes que es van generar l’any passat, on es va detectar un considerable augment del llançament incorrecte de grans voluminosos.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha detallat que “durant el 2020 es va incrementar en un 50% el volum dels trastos vells a la via pública i s’ha decidit prendre mesures extraordinàries per evitar de nou les acumulacions”. En aquest sentit, feia una crida als veïns i visitants perquè actuen de forma cívica i llencen els trastos vells de forma correcta. Segons destacava Morellà acumular deixalles a la via pública provoca molèsties a la ciutadania i genera una mala imatge de la localitat, a més d’augmentar els costos a l’Ajuntament per fer-ne la retirada.

Pel que fa al servei de recollida dels grans voluminosos, fins ara es realitzava dilluns i dijous, i a partir del mes d’abril, també es farà en dissabte. Recordem que el servei és gratuït a través del telèfon 900 878 865.

Per acabar, la regidora Morellà ha volgut agrair a Acciona la seua implicació amb aquesta iniciativa i ha pregat de nou civisme als vinarossencs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari