Vinaròs aprova una bonificació del 75% per als vehicles híbrids o elèctrics

L’objectiu de la mesura és fomentar la compra de cotxes més respectuosos amb el medi ambient

Vinaròs aprova una bonificació del 75% per als vehicles híbrids o elèctrics
29/10/2019 -

El Govern Municipal va aprovar el passat dijous, durant el ple ordinari corresponent al mes d’octubre, aplicar bonificacions del 75% de la quota de l’impost per als vehicles classificats com “Zero Emissions” i “Eco” per part de la Direcció General de Trànsit. Aquest descompte es faria efectiu durant un màxim de cinc períodes impositius a partir de la matriculació del vehicle.

La regidora d’Hisenda, Maria Cano, detallava durant la sessió ordinària, que la bonificació de 75% és la màxima que permet la llei i l’objectiu és fomentar la compra de vehicles amb menys emissions. Pel que fa al procés per demanar la rebaixa de la taxa, la regidora Cano comentava que gràcies a la base de dades feta per la Direcció General de Trànsit la tramitació resultarà molt més senzilla per a les persones interessades.

Cal destacar que la bonificació s’aplicarà durant cinc períodes impositius a partir de la matriculació del vehicle, en cas de no tractar-se d’altes noves, les persones interessades a rebre la rebaixa hauran de presentar la sol·licitud abans de l’1 de febrer perquè s’aplique en l’exercici actual. En cas contrari, llavors la bonificació es farà efectiva a partir del següent exercici.

Per la seua banda, el regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha destacat que treballar per una mobilitat més sostenible a Vinaròs és una de les prioritats del Govern Municipal, en aquest cas, amb el foment de l’ús de vehicles elèctric i híbrids per reduir les emissions de CO₂ per fer una ciutat més neta i respectuosa amb el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari